Prijzen

Trouwkaarten

Trouwkaarten ontwerp ik het liefst helemaal op maat. Want er is geen stel zoals jullie en geen verhaal hetzelfde. Een kaart ontwerpen die tot in details bij jullie past: dat is mijn kracht. Ik hou van mooie materialen: natuurlijke papiersoorten, drukinkt in prachtige tinten, touw, labels… een uitnodiging van mijn hand is vaak een cadeautje op zich. Ook een trouwstempel kan onderdeel zijn van de trouwkaart.

Tijdens een ontwerpgesprek bespreken we jullie wensen en ideeen. We gaan samen kijken naar materialen, kleuren en een vorm die precies past bij wie jullie zijn. Hierna volgt een offerte op maat en de ontwerpen digitaal per mail. Nadat al jullie feedback naar tevredenheid is verwerkt, krijgen jullie een proefdruk thuisgestuurd. Als deze helemaal akkoord is, worden alle kaarten gedrukt en gemaakt.

Zoeken jullie een complete trouwhuisstijl? Van Save the Date tot trouwkaart, RSVP, bedankjes, menukaarten, naamkaartjes, trouwstempels: dit en veel meer kun je bij mij laten maken in dezelfde stijl.

Richtprijzen trouwkaarten (inclusief btw):
Ontwerpkosten trouwkaart: 395 euro
Print- en materiaalkosten: tussen 2,50 en 10 euro per kaart, afhankelijk van jullie budget, de gekozen materialen en vorm van de kaart.

Ontwerpkosten trouwhuisstijl: voor het ontwerpen van menukaarten, Save the Dates, naamkaartjes, etc. in dezelfde stijl als de trouwkaart geldt per ontwerp een kleine meerprijs. Vraag me ernaar en ik maak graag een offerte op maat.

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes ontwerp ik, net als trouwkaarten, het liefst helemaal op maat. Want iedereen is uniek. Mijn stijl is eenvoudig en warm en vaak is een geboortestempel onderdeel van de kaart.
Als je een geboortekaartje van mijn hand wilt dan hoor ik het graag ruim voor de uitgerekende datum, zodat we genoeg tijd kunnen uittrekken voor het ontwerp.

Het ontwerp van een geboortekaartje gaat in grote lijnen zoals het ontwerp van een trouwkaart (zie boven). Het liefst met een ontwerpgesprek vooraf, zodat we samen jullie wensen en ideeen kunnen vertalen naar een mooi ontwerp.

Richtprijzen geboortekaartjes (inclusief btw):
Ontwerpkosten geboortekaartje: 250 euro
Print- en materiaalkosten: tussen de 1 en 3,50 euro per kaartje, helemaal afhankelijk van de gekozen materialen en vorm van het kaartje.