FAQ

Verzending
Wij verzenden de producten goed verpakt via postNL. Bij de verzending ontvang je een track and trace code. Voor het verzenden van je bestelling rekenen wij vaste verzendkosten van €7,00 (incl.BTW) voor ieder pakket binnen Nederland. Verzenden naar België kan ook en kost €13,50 per pakket.

Is mijn input definitief als ik de producten besteld heb?
Nee. Na de bestelling ontvang je een digitale proef met de gegevens die je hebt doorgegeven. In deze fase kan je een eventuele wijziging nog doorgeven. Als we eenmaal begonnen zijn met het maken van het product, kan het niet meer gewijzigd worden.

Kan ik een proef ontvangen voordat ik de betaling heb afgerond?
Nee.  Ik begrijp dat je dat graag wilt, maar helaas is dat niet mogelijk. Wel is het mogelijk om na de digitale proef die je ontvangt je bestelling alsnog te annuleren, mocht het niet voldoen.

Kan ik een andere kleur of materiaal kiezen?
Wij hebben zorgvuldig nagedacht over de samenstelling van de producten en de kleuren en materialen die daarbij het mooist uitkomen.  Wanneer er variaties mogelijk zijn, staat dit bij het product vermeld.

Kan ik een ander formaat kiezen?
In een aantal gevallen kan dit, dan staat het in de productinformatie.

Wat is een digitale proef?
Een digitale proef is een PDF of JPEG per mail, waarin wij jouw gegevens in het betreffende productontwerp hebben verwerkt. Je krijgt hierdoor een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

Kan ik een ander formaat kiezen voor mijn product?
Als je een ander formaat gasten boek wilt, neem dan contact met ons op. Voor de andere producten geldt een vaste maat.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Voor bestellingen op maat geldt, dat als wij eenmaal begonnen zijn met het maken van het product, je de bestelling niet meer kunt annuleren.
Voor overige bestellingen geldt een temijn van 14 dagen.

Maken jullie ook unieke ontwerpen op maat?
Ja, neem daarvoor contact met ons op.

Ik heb een leuk ontwerp gevonden op internet, kun je dat namaken?
Nee. Dat is niet mogelijk, omdat op elk ontwerp rechten van de maker van toepassing zijn. Een eigen variatie laten ontwerpen op een bestaand ontwerp, kan wel.

Kan ik een eigen ontwerp aanleveren voor het geboorte- of gastenboek?
Ja, dat kan.

Hoe lever ik een eigen ontwerp aan voor een geboorte- of gastenboek?
Mail ons je ontwerp in JPEG of PDF, met een minimale resolutie van 300dpi. Voor het geboorteboek is de beschikbare ruimte 21x21cm en voor het gastenboek 21x27cm.

 Ik twijfel of de naam die ik doorgeef niet te lang is voor het product wat ik bestel. 
In principe hebben wij het ontwerp zo gemaakt dat er zowel lange als korte namen in kunnen. Bij de digitale proef die je vooraf krijgt, houden we rekening met de lengte van de naam, zodat deze er mooi op komt.

Kan ik bij jullie ook een spoedbestelling doen?
Een spoedbestelling kan alleen in overleg en op basis van beschikbaarheid. Wij doen altijd ons best om snel te leveren.

De kleur van het product is anders dan ik had verwacht.
De kleur van de productfoto’s op de site of in de digitale proef, kunnen licht afwijken van de werkelijkheid, omdat ieder beeldscherm de kleuren net iets anders weergeeft. In het geval van een houten product, kunnen de kleuren en structuur iets afwijken, omdat dit een natuurproduct is.

Als ik ontevreden ben over mijn product, waar kan ik dan terecht?
Als je ontevreden bent, bel of mail ons dan direct, in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Wij zullen er alles aan doen om je naar tevredenheid te helpen.

Scroll To Top
  • Menu